FogyiDoki-könyve - dr Lovas Gyöngyi Fogyidoki, INSUMED tanácsadó orvos, Dokimarketing

Tartalomhoz ugrás
DR. LOVAS GYÖNGYI FogyiDoki-könyve
előrendelhető

MIÉRT ÍROK KÖNYVET?
 
2015. Karácsonya körül született meg a gondolat-csíra. Akkor eldöntöttem, hogy "bennem van egy FogyiDoki-könyv" az INSUMED diétával kapcsolatban. 2011. augusztusa óta foglalkozom tanácsadással fogyás és diéta- témában. Próbáltam összeszámolni, vajon hány ember járt hozzám az idők folyamán, és hányszor lett volna kő-egyszerű a kezükbe adnom egy olyan könyvet, amiben minden kérdésükre válaszolok. Nem tudok pontos számot mondani, de ahogy számolgattam, több ezer főről van szó.


Dr. Lovas Gyöngyi FogyiDoki-könyve
 
De mégis, hadd mondjak egy számot, hiszen engem is rettenetesen érdekel, hányan lehettek ők!
Vegyünk egy átlagot, ami havonta 15 új fogyni vágyó ember, akik nálam megjelennek. Jó, hát azért régebben kevesebb volt, ma pedig 25-30 körül, tehát ez egy átlag. Évente ez akkor 180 fő, akiknek kb. ugyanazok a fő kérdései. Plusz vannak még az érdeklődők, akikkel nem is találkozom.

A homlokomra csaptam: akkor ez 6 év alatt 1080 ember?

És ők vajon átlagosan mennyit fogynak nálam?
Felébredt a kíváncsiságom, pedig nem vagyok túl lelkes statisztika-készítő. Ezt most úgy néztem meg, hogy egy heti statisztikát csináltam. Tényleg érdekelt. Azt számoltam ki, mennyi zsírt fogyott az a 43 ember, akit mértem az elmúlt héten, mennyi ideje mértem őket utoljára (ugye, hogy 1 napra mennyi kg zsírfogyás jut) és ezt elosztjuk a személyek számával, kijön, hogy 0,164 kg zsír naponta és fejenként. Ebben az is benne van, ha valaki nem fogyott, mert persze az előfordul. Tehát ez az átlag.
0,164-szer 1080 fő, és ez akkor lenne igaz, ha mind az 1080 ember folyamatosan járna hozzám, ami nem úgy van, tehát számoljunk egy embernek mondjuk 100 napot, ez kb. egy jó átlag.

17.712 kg jön ki! (Uram Istenem, jajjj....!)

ÖN MELYIK AJTÓT VÁLASZTJA?
Dr. Lovas Gyöngyi könyve választ ad az INSUMED diétával kapcsolatos kérdésekre
18 tonna zsír 6 év alatt?
Hát ezt nem tudom elképzelni!

Az hány vagonba férne el?

 MEGKERESTEM!

100 tonna szén fér el egy vagonban. Tehát egy vagon ötödét kell elképzelni, de a szén súlyában.
 
Itt egy videó arról, hogy mennyi és hogyan néz ki 100 tonna szén, csak a fantáziánk szegénysége miatt!
 
És mekkora darab zsír lenne ez? A zsír azért kisebb fajsúlyú, mint a szén, ahhoz mekkora vagon kellene? Kíváncsiságom tovább fokozódott, de inkább azt hiszem, egy képet szeretnék magam előtt látni.
A zsír fajsúlya (újabban anyagsűrűségnek hívják) 0,917-0,938 g/cm³
 
A szén (koksz) fajsúlya 1,6 g/cm³ tehát, ha elosztjuk egymással a kettőt 1,7-szer nehezebb a szén, mint a zsír, tehát


18 tonna zsír kb. a harmadáig töltene meg egy vasúti vagont! Hú!
Ezt dolgoztuk mi (mármint LE!) 6 év alatt!
6 ÉV TAPASZTALATAI
18 TONNA MÍNUSZDe nem mertem még akkor leírni magát könyvet, csak föltettem a kérdést a pácienseimnek, hogy szeretnének-e könyvet a kezükben tartani az INSUMED-ről. Nagyon meglepődtem, mert azt mondták, hogy HÁT HOGYNE! Tudni kell, hogy én korábban is írogattam nekik. Van egy ingyenes levélsorozat, melynek az a címe hogy "Lelki felkészülés a fogyásra". Ezt nagyon szeretik és pozitív visszajelzéseket kapok ezzel kapcsolatban. Ezek a "Kisördögös levelek". Van, aki ki is nyomtatja magának, mert motiválónak tartja. Először azt gondoltam, hogy leírom magát a lelki felkészülés sorozatot és kezükbe adom. Aztán később az gondoltam, hogy ez a téma sokkal bővebb kifejtést igényel, és akkor elkezdtem írni a FogyiDoki blogját.
 
Ezek után még mindig rengeteg kérdést kaptam, minden fórumon, levélben, hozzászólásban a Facebookon is és természetesen a páciensek is mindig nagyon hasonlókat tudnak kérdezni élőben. Sőt, csináltam egy Facebook chatbotot, hogy a kérdésekre automata válasz menjen, de ez sem elég, érzésem szerint. Tehát mindent leírok és a kezükbe adom, ez fog történni ez után, és ezért lesz könyv.
 
Közben megismerkedtem egy hölggyel, aki inzulinrezisztens (nekem az egyik fő témám), egyébként pedig nem túlsúlyos. Ő Hacsavecz Beatrix és ő az oka annak hogy a halogatásomon végre úrrá tudtam lenni. Köszönöm neki ezt a motivációt. Ugyanis Beatrix kiadott szintén egy írást, egy kis könyvecskét, amely egy életmódváltás-napló, inzulin-rezisztenseknek. Mi egy olyan együttműködést találtunk ki, hogy én segítek az ő életmódváltó naplóját népszerűsíteni és ő is segít nekem a könyvem népszerűsítésében, és az INSUMED-diétát megismertetni az inzulin-rezisztensek körében, hiszen ez nekik való. A könyvemben is le van írva, hogy az inzulin-rezisztencia megoldásával BABÁKAT tudunk csinálni. Most, 2017. októberében is volt nálam egy hölgy, ki 3 évet várt a gyermekáldásra. Elkezdte a diétát, és akkor szinte azonnal várandós lett! Ezek a nagy dolgok! Ezeket mindenképpen le akartam írni.
 
A közös kampányunkhoz pedig mindenképpen kellett egy bizonyos készültségi fok, hogy el tudjunk indulni egyáltalán. Tehát egyszerűen muszáj volt a FogyiDoki könyvet befejeznem.


Majd mindjárt látod, hogy különböző csomagokat találtunk ki, hogy megkönnyítsük és felhasználó-barátabbá tegyük az olvasást, illetve "modernebb" lehetőségek is vannak. Létezik "csak elektronikus" változat. Van benne olyan is hogy én fölolvasom Neked a könyvet, tehát hangoskönyvet is kaphatsz, út közben tudod hallgatni, ha letöltöd. Külön-külön a 2 könyv is elérhető (vagy a FogyiDoki könyve, vagy az inzulinrezisztens életmódváltó napló), de létezik olyan is, hogy mindkettőnk könyve benne van egy közös csomagban. Egyelőre a logisztikánk még nem közös, de természetesen a csomagár mindig alacsonyabb, mintha egyenként könyveket vennél, a hangos felolvasás pedig ajándék, ha kéred.


Nagy szeretettel írtuk a könyveket Neked. Ezért arra kérünk, illegálisan ne terjeszd, ne másold, mert ez jogi következményekkel jár (én személy szerint utálnék ezzel foglalkozni), és egyébként sem olyan horror ára van, hogy bárki ne vehetné meg, aki akarja. Mi pedig dolgoztunk rajta, ezért kérjük, hogy becsüld meg a munkánkat. Sőt, segíthetsz a terjesztésben, ha szeretnél, még kereshetsz is vele.

 
Egyelőre az én FogyiDoki könyvem nincs még kinyomtatva, de tervezem. Erre a lehetőségre előrendelést készítünk, és amikor az első 100 előrendelés beérkezik, akkor megyünk a nyomdába. Tehát, ha szeretnéd látni az én könyvemet nyomtatott változatban a polcodon, akkor élj az előrendelés lehetőségével, ez most extra kedvezménnyel lesz. Én bízom benne, hogy nagyon hamar összegyűlik az a 100 előrendelés, ami lehetővé teszi a nyomtatást. Időben fogok szólni, amikor hozza a postás, ha ezt választod.


HAMAROSAN RENDELHETŐ


Várlak szeretettel lelkes olvasóim körében, illetve itt találod a különböző csomagokat, melyek közül most válaszd ki a Neked a legjobban illőt!Dr. Lovas Gyöngyi
FogyiDoki, INSUMED tanácsadó orvos
INSUdeb FORUM Kft.
+36 30 982 2123


Mi fog történni az űrlap kitöltése után?
Ha átutalással fizetsz:
A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt, abban taláod majd az utalási adatokat.
Az összeg beérkezését követően küldjük a számlát e-mailben.

Kártyás fizetés esetén:
A visszaigazoló e-mailben és a köszönő képernyőn is megtalálható egy link, ahol a számlázz.hu oldalára jutva letölthető a díjbekérő és azonnal kifizethető a számla OTP SIMPLE PAY szolgáltatással.

Maradt még kérdés?
Fordulj hozzánk bizalommal:
Küldj egy emailt a probinul@drlovasgyongyi.hu címre, és mi pár órán belül válaszolunk rá.
Dr. Lovas Gyöngyi - FogyiDoki, INSUMED tanácsadó orvos, FogyiDoki könyv szerzője
Dr. Lovas Gyöngyi | A FogyiDoki
Tel: +36 30 982 2123
Vissza a tartalomhoz