DokiMarketing - dr Lovas Gyöngyi Fogyidoki, INSUMED tanácsadó orvos, Dokimarketing

Dr. Lovas Gyöngyi -  A Fogyidoki - INSUMED tanácsadó orvos
Dr. Lovas Gyöngyi
INSUMED tanácsadó orvos - Fogyidoki
Tartalomhoz ugrás
DokiMarketing
DokiMarketing - Dr. Lovas Gyöngyi
DokiMarketing, Orvosi vállalkozások üzleti tanácsadója

orvosi és egészségmegőrzéssel kapcsolatos vállalkozások számára (néha másoknak is) komplex marketing-stratégiai tanácsadás megvalósítással együtt, mentorálás, tréningek.

Célja, hogy a magyar orvosok ne külföldön keressék a boldogulásuk útját, hanem itthon is megtalálják a számításukat, méghozzá automatizált kommunikációs folyamatokban gondolkodó, profi vállalkozóként, amely vállalkozások számára prioritás a páciens és a velük való kapcsolat minősége. Végső soron és ezáltal a magyar nemzet egy egészségesebb néppé válik, mind testi, mind pedig mentális szempontból.
Azt szeretném, ha az orvosok, akik kiváló és jól képzett szakemberek (igen, a magyar orvosokra gondolok!), nem fásulnának bele abba, ami általában történik a magyar “betegség- ügy” kapcsán, kiégnek, külföldre mennek. Vagy elvállalják az ötödik mellékállást is, mert … egyszerűen azért, mert nem vállalkozók a szó nemes értelmében. Mitől is lennének azok, hiszen nem tanítja őket erre senki…?

A vállalkozás igenis egy szakma, ezt mindig is tudtam. Az orvosok számára vállalkozói profizmust tanítani, hogy vállalkozni is tudjanak, ne “csak” gyógyítani. Ez a másik Nagy Miért.
Dr. Lovas Gyöngyi vagyok, a Dokimarketing rendszer megálmodója.

Ezt a rendszert azért hoztam létre, mert öt évvel ezelőtt szabadúszó orvosként vállalkozó lettem.

Rájöttem arra, hogy meg kell tanulni sok dolgot, amit eddig nem tudtam a vállalkozással kapcsolatban. Hogy a vállalkozásod öröm legyen, egy gondolkodásmódot szeretnék Neked megtanítani, egy olyan gondolkodásmódot, ami nem csak a vállalkozásod fenntartásához, hanem a prosperáláshoz elengedhetetlenül szükséges. Hogy ha úgy érzed, tudnék neked is segíteni.


Vannak kiscsoportos workshopok és akár egyéni mentorálás is.
A tréningeket online élő videóban és hanganyagokban formájában készülnek.

Témákat javasolhattok, rengeteg van nyilván, esetleg ha valami sürgős javítani való van a vállalkozásodban. Szándékaim szerint ez egy egymást fejlesztő kis közösséggé alakulna.

Még jobban örülök, ha kollegáidnak és ismerőseidnek is ajánlod az oldalt és a csoportot.

Miről szól a DokiMarketing?
DokiMarketing előadás 8 perces
DokiMarketing előadás 8 perces, Miről szóla DokiMarketing
Kíváncsi vagy, mit csinálok, hogy nekem van időm mindenre?
Mit kellene ehhez megtanulnod?
Mások, máshol hogyan csinálják?
DokiMarketing - Dr. Lovas Gyöngyi
Nehogy azt gondold, hogy vállalkozónak születni kell! Valóban, vannak, akik beleszületnek, például egy családi vállalkozásba, a nagyapjuknak étterme volt, vagy ilyesmi, de csöppet se olyan sokan.
Van, aki rákényszerül. Ebből is sülhet ki jó dolog.

És olyan is van, aki meglátja benne a lehetőséget, a lehetőségek pedig megtalálják a vállalkozót. Mikor fordulhat elő ilyen? Ha felkészülten várom a lehetőségeket. Ha nem vagyok rá felkészülve, csak úgy jönnének, akkor észre se veszem, amikor a közelembe kerül egy lehetőség, mert kívül esik a látókörömön. Magyarul, ehhez is tanulni kell.
Oké, rendben, de mit tanuljunk? Hol tanítják, ki tanítja, és főleg mikor?

Ha orvosi, vagy egészséggel kapcsolatos vállalkozást vezetsz és szeretnél fejlődni (személyesen is) és a vállalkozásodat fejleszteni, akkor a DokiMarketing Közösségben a helyed!
DokiMarketing

Ezen az egy oldalon, nem is fér el sok információ, tudás, rendezvény.

Ezért készült egy új oldalunk. Kérlek látogasd meg!
VELEM KÖNNYŰ KÖNNYŰNEK LENNI
Dr. Lovas Gyöngyi
INSUMED tanácsadó orvos - Fogyidoki
+36 30 982 2123


Vissza a tartalomhoz