Dr. Lovas Gyöngyi - Miért kezdtem el? - dr Lovas Gyöngyi Fogyidoki, INSUMED tanácsadó orvos, Dokimarketing

Dr. Lovas Gyöngyi -  A Fogyidoki - INSUMED tanácsadó orvos
Dr. Lovas Gyöngyi
INSUMED tanácsadó orvos - Fogyidoki
Tartalomhoz ugrás
MIÉRT KEZDTEM EL?

Hogyan kezdtem el foglalkozni a céggel?


Dr. Lovas Gyöngyi - INSUMED tanácsadó orvos - FogyidokiMindig érdekelt a diéta, a fogyás, a mozgás, persze, főleg azért, mert ez minden nőnek személyes ügye. És mindig hiányoltam, hogy ezt nekem miért nem tanítják megfelelő részletességgel.

Pont akkoriban jártam orvosi egyetemre, amikor elkezdtek megjelenni úgynevezett "alternatív" irodalmak, köztük, mint alapmű, volt egy olyan, aminek a címe "Testkontroll". Ez volt az első "megütközés jellegű" olvasmányom, amikor rácsodálkoztam, vagy inkább megdöbbentem azon, miért nem tanítanak olyan egyértelmű, józan paraszti ésszel könnyen megérthető dolgokat a táplálkozásról, amik például ebben a könyvben le vannak írva. Azóta persze még jó sok könyvet elolvastam a témában, de ez volt az, amivel kapcsolatban-- - a döbbenetre emlékszem!

Szintén ebben az időszakban volt, hogy "beindultak" Magyarországon a külföldi gyógyszercégek képviseletei. Én elmentem egy ilyenhez dolgozni, és ott is ragadtam a gyógyszeriparban 15 évig.

15 évig dolgoztam a gyögyszeriparban - Dr. Lovas Gyöngyi

Nagyon sok szempontból felülmúlhatatlan volt, sok más szempontból pedig rettenetes. A végén már ez a második dominált. Tudom, kívülről nézve nehéz átérezni ennek az okát, de leírom, hogyan éltem meg belülről.

Egyrészt csapdának éreztem, főleg azért, mert (mai agyammal visszatekintve) nem szeretek úgy profitot termelni másoknak, hogy nekem csak kis morzsák jutnak belőle, de amúgy lenyúzzák a hetedik réteg bőrt is minden alkalmazottjukról. Csúnya ilyet leírni, de ez volt az élményem. A vége felé már annyira "elmultisodott" ez az egész rendszer, hogy keresni kezdtem, mivel tudnám pótolni.

Ugye, tudni kell, hogy nagy az alternatív költség, nehéz "csak úgy" otthagyni: céges autó, "ingyen" benzinnel, céges telefon, magas fizetés, bónusz...De már nem annyira érdekeltek ezek a dolgok, mert magát a munkát kezdtem rosszul bírni, embergépnek éreztem magam, aki agyatlanul azt csinálja, amit belesulykolnak, nulla kreativitással, és ez nagyon fárasztó.

Másrészt történtek olyan "érdekes" dolgok, hogy például egyik hétről a másikra átpakoltak embereket (engem is) egy újabb -teljesen ismeretlen- területre.

Ez számomra a gyakorlatban azt jelenti, kárba vész a kapcsolatrendszerem, amit az idő folyamán kiépítettem. Ami egy multinál nem érdekes, mert "ne azért írják fel a gyógyszert, mert szeretik az orvoslátogatót".


Ekkor már ismertem az INSUMED-et, és az első ilyen "terület-átszervezés" folytán megkaptam területként Mátészalkát. Itt dolgozik egy volt évfolyamtársam, mint háziorvos, belgyógyász, diabetológus, és nem mellesleg INSUMED orvos, Dr. L. A.

Először, mikor elmentem hozzá látogatóként, fel se tűnt, hogy mit csinál.
Másodjára megkérdeztem, ez micsoda...harmadjára megmért BIÁ-val, és elkezdte mondogatni, mennyire kéne Debrecenbe is egy INSUMED rendelés. Én persze nem hittem el, hogy ez annyira jó, de egyre többet ücsörögtem nála Mátészalkán. Az lett a vége, hogy kipróbáltam magamon a Trinknahrung-ot és elkezdtem fogyni. Végre. Mert már rég nem sikerült.


INSUMED Orvosi diéta - r. Lovas Gyöngyi Insumed tanácsadó Orvo

A végső döfés az volt, amikor elmentem all inclusive nyaralásra, és úgy képzeltem (nem mértem, csak gondoltam), hogy azon a héten feljött rám 3 kiló. Ahogy szokott egy "rendesebb" nyaraláson. De nem ez történt, hanem megtartottam, amit addig már lefogytam, pedig azon a héten nem a turmixot ittam, és volt némi fagyizás, sütizés, koktélozás...


AZ ÚJ ÉLET

Egy hónappal később már volt saját cégem, BIA-gépem, és találtam egy helyet, ahol el tudtam kezdeni a méréseket. És egymást hozták az emberek. Nagyon nagy élmény volt, a mai napig szeretettel gondolok erre az időszakra.

Mérés - Az Insumed tanácsadáson

Még 10 hónapig tartott a "kettős életem", amíg mindkét helyen dolgoztam, ma pedig elmondhatom, hogy főállásban INSUMED orvos vagyok. Már 5 éve.


Dr. Lovas Gyöngyi - INSUMED tanácsadó orvos - Fogyidoki
Rengeteget tanultam-gyakoroltam a kis-és középvállalkozások marketingje, és automatizálása témákban, és tudok másoknak is segíteni ezekben.

Az INSUMED marketing-menedzsere lettem 2015. júliustól Magyarországon.

Tartok képzéseket, tanácsadásokat is INSUMED orvosoknak, nem orvos-szakmai, hanem üzleti jellegűeket.


Tehát ha szükség van rám, szívesen segítek.Gyógyszeripari cégek, ahol dolgoztam korábban:

Servier 2008-2012 - diabetológia, belgyógyászat, háziorvos vonal
Novartis 2005-2007 - Kardiológia, háziorvos
ABBOTT 1996-2005 - gyerekgyógyász, neonatológia, háziorvos vonal, Reductil területi vezető, tápszerek


Elérhetőségeim:

Honlapok:

Kommunikációs folyamatok:
a www.insumed.net oldalhoz (maga a honlap kezelése nem)

FogyiDoki blogja (caféblog oldal)

Facebook oldalak:
 PÁCIENSEKNEK

Az INSUMED orvosi diétával kapcsolatosan többféle tájékoztató anyagot kaphatsz


 ORVOSOKNAK

Érdekel a táplálkozási tanácsadásVELEM KÖNNYŰ KÖNNYŰNEK LENNI
Dr. Lovas Gyöngyi
INSUMED tanácsadó orvos - Fogyidoki
+36 30 982 2123


Vissza a tartalomhoz