INSUMED rendelés Szolnok - dr Lovas Gyöngyi Fogyidoki, INSUMED tanácsadó orvos, Dokimarketing

Dr. Lovas Gyöngyi -  A Fogyidoki - INSUMED tanácsadó orvos
Dr. Lovas Gyöngyi
INSUMED tanácsadó orvos - Fogyidoki
Tartalomhoz ugrás
INSUMED Szolnok
Tanácsadásom helyszíne Szolnokon:
Pelikán szálló 3. emelet, iLife Egészségközpont, Jászkürt u. 1. (Szolnok Plaza mellett)
Cím: 5000, Szolnok, Jászkürt u. 1. Pelikán Hotel 3. emelet, iLife Egészségközpont, 309. szoba

Parkolás: közeli utcákban vagy a Plazaban (fizetős)
Hogyan juthatsz el hozzám?
Szolnokon bizonyos napokon, és időpontra dolgozom. Ha regisztrálni szeretnél magadnak időpontot az INSUMED szolnoki rendelésre, ezt a fenti linken teheted meg.
Számos ingyenes információs anyag érhető el az INSUMED-ről, ezek itt vannak, csak egy mailcím szükséges, és mennek is az infók azonnal.

Mennyibe kerül a részvétel az INSUMED diétában és miért ennyi az ára? Erre egy levélben küldöm a választ, amit úgy kaphatsz meg, ha kéred.


Köszönöm, hogy gondolsz Magadra és jönni szeretnél Hozzánk!
Milyen INSUMED információs termékeket rendelhetek?
1. INSUMED diétával kapcsolatban ingyenes anyagok is hozzáférhetők.
2. A fizetős anyagok ára beleszámít a tanácsadási díjamba, ha egyszer a jövőben személyesen találkozunk.
3. Ha korábban jártál, vagy éppen most jársz hozzám tanácsadásra, akkor kérj kedvezmény-kupont, és utána vásárolj!
TÁJÉKOZTATÓ ANYAGOK ÉS NYÍLT NAP
ingyenes anyagok
MEGVÁSÁROLHATÓ ANYAGOK

Tréningek, rendezvények és FogyiDoki könyv

Kattints a gombra!
PÁCIENSEK ÍRTÁK, TAPASZTALATOK AZ INSUMED TÁPSZERRŐL!
MIÉRT HASZNÁLJÁK?
Amit én tapasztaltam a shake-kel kapcsolatban : valóban nem leszel éhes órákig! Jobban oldódik másnál és kevésbé édes! Én úgy érzem, minőségibb, több benne a vitamin. Az olcsó fehérjék rossz ízűek, 1 óra múlva éhes vagyok tőle, ráadásul ihatatlan. Én már visszakaptam az étkezéseket.

Ha megtehetném, csak INSUMED fehérjét innék kiegészítésként, mert hatékony! Valóban segíti a fogyást! Egyik fehérje por sem tudja ezt, sokat próbáltam.
A minősége, az orvosi háttere (Internet, INSUMED oldal) nagyon komoly!

Ja, és szerintem egyszerűen tartható! Ha visszaszámoljuk étkezésenként az árát (700 Ft-/étkezés kb.), teljesen elfogadható! Nekem bejött, működik. Nyaraláskor is tudtam tartani!
Anno, amikor rátaláltam az INSUMED-re, a neten elkezdtem keresgélni róla, fórumot olvasni, illetve magát az INSUMED oldalt olvasni, ott nagyon jól le van minden írva, sőt, video is van. Ezek ismeretében mentem a doktornőhöz, aki megcsinálta a BIA-mérést, megbeszéltük az értékeket, és hogy miből mennyit kell ennem (CH, fehérje, kalória, zsír) és mennyit szeretnék fogyni. Az étkezéshez a segítséget a BIA-lap és a kis füzet is tartalmazza. Az orvos nem fog neked egy komplett étrendet adni egyrészt, mert mindenki másképp étkezik, nem mindenki ugyanazt szereti enni, valamint lehetnek eltérő betegségek-állapotok is, ami miatt az étrenden szükséges változtatni. A diéta könnyen megtanulható és igazából ez a program arra is megtanít, hogyan és mit együnk és nem csak ez idő alatt, hanem az INSUMED befejezése után is.

Én nagyon szeretem ezt a port, mert finom, hosszabb távon iható, nem vagyok rosszul tőle, ami nem mondható el összességében a fehérjeporokról.
Akkora jóllakottság érzést nem ad, mint egy pörkölt nokedlivel. De hát ez diéta! Én hozzászoktam az enyhe éhség-érzethez, persze eleinte nem volt könnyű, de tényleg meg lehet szokni! És ez még mindig jobb éhség mint az inzulinos éhségroham. Én már nem porozom, nem kellett sokat fogynom, inzulinrezisztencia miatt kezdtem el. 5 kilót fogytam 1 hónap alatt, még nyár elején. Azóta tartom a súlyom por nélkül, napi 3x eszem. Persze néha becsúszik olyan, aminek nem kellene, mégsem híztam vissza, illetve nagyon fontos, hogy min heti 3x tornázom!

Életmódot változtattam. Ettől függetlenül hiányzik a por, mert olyan egyszerű volt reggel-este, nem kellett gondolkozni, mit egyek, és eléggé unom már a tojást, felvágottat....
Vissza a tartalomhoz